Председателят на партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) Симеон Славчев стартира

...
Председателят на партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) Симеон Славчев стартира
Коментари Харесай

Симеон Славчев създава Народна мрежа за МИР


Председателят на партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) Симеон Славчев започва от през днешния ден построяването на Народна мрежа за МИР. Това заяви самия той в профила си във Facebook. В Народната мрежа за МИР Славчев желае да сплоти всички българи, цивилен и неправителствени организации, общественици и политически партии, които са за мир. Според него единствено единни болшинството от българите, които са за мир ще могат да победят партиите на войната, които съгласно Славчев насаждат разделяне и ненавист в българското общество. Лидерът на партия МИР взе интензивно присъединяване в националния Поход за мир, който се организира през вчерашния ден в София и още девет огромни български града. Славчев се изрече пред събралите се хилядите българи, които пожелаха България да бъде зона на мира. Той настоя за осъществяване на Национален референдум по тематиката за войната и мира (вижте във видеото: ).

Ето какво написа в профила си във Facebook ръководителят на партия МИР Симеон Славчев:
-->
„ Умишленото безмълвие на Българска национална телевизия, БТВ и Нова телевизия за извършения през вчерашния ден многохиляден народен Поход на мира е следващото доказателство за замяна на полезностите в България …

МИРът е най-висша човешка полезност, която всички българи, политици и медии би трябвало да отстояват!

Мирът е национална идея, която болшинството от българските жители поддържат и пазят!

Умишленото заглушаване на националната идея за МИР ме стимулира и още от през днешния ден пускам построяването на Народна мрежа за МИР.

В нея ще обединим всички българи, цивилен и неправителствени организации, общественици и политически партии, които са за МИР.

Само единни ще можем да победим партиите на войната, които насаждат разделяне и ненавист в българското общество!

Българите желаят не евроантлантическо, а същинско българско болшинство, което да пази националните ползи на България и обичайните български, фамилни и християнски полезности.

Само единни можем да го реализираме и да превърнем България в зона на мира!

В името на Родината и бъдещето на нашите деца в нея ще го създадем!

Един за всички, дружно за България! “
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР