Председателят на парламентарната регионална комисия, бивш регионален министър и депутат

...
Председателят на парламентарната регионална комисия, бивш регионален министър и депутат
Коментари Харесай

Николай Нанков осъди Антон Кутев за клевета, очаква 25 000 лева

Председателят на парламентарната районна комисия, някогашен районен министър и народен представител от ГЕРБ-СДС Николай Нанков осъди и на втора инстанция за клевета бившия представител на служебното правителство Антон Кутев, който ще би трябвало да плати обезщетение в размер на 25 000 лв..

" Клеветниците би трябвало да знаят, че погрешните им изказвания няма да останат ненаказани. Осъдих и на втора инстанция някогашния представител на служебното държавно управление Антон Кутев, който с операциите си ме злепостави обществено. Човек би трябвало да пази името си. Обезщетението от 25 000 лева ще даря за деца в изборния ми регион Ловеч, лишени от наставнически грижи. Защото положителните каузи, както и положителното име, остават след нас... ", написа Нанков във Фейсбук.

Припомняме, че делото за неимуществени вреди беше заведено от него в отговор на изявление на Кутев пред публицисти в коридорите на Народното събрание през 2021 година, че Нанков е подписвал контракти за над 1 милиарда лева без да са обезпечени със Закона за държавния бюджет, " нещо, което следва да стигне до прокуратурата, тъй като съставлява форма на машинация “. Депутатът от ГЕРБ го даде на съд за обществено злепоставяне вследствие на изнесена погрешна информация, на клюки и обиди.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР