Председателят на парламентарната група на Има такъв народ Тошко Йорданов

...
Председателят на парламентарната група на Има такъв народ Тошко Йорданов
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Вече няма как да се видим с Продължаваме промяната

Председателят на парламентарната група на " ИТН " Тошко Йорданов разгласи пред Българска национална телевизия, че партията не е получавала покана за договаряния за нов кабинет от " Продължаваме промяната ".

По думите му към този момент остава прекомерно малко време, с цел да бъде разисквано съставянето на държавно управление с министър председател Асен Василев.

Днес в 17 ч. вицепремиерът и министър на финансите в оставка ще върне мандата на президента, като към момента не се знае дали ще е изпълнен или не.

От " Продължаваме промяната " оповестиха, че в случай че не съберат поддръжка от 121 депутати, няма да се опитат на образуват кабинет.

Йорданов дефинира метода на водене на договаряния като " безразсъден ".

Според него не е обикновено една партия да търси поотделно депутати за поддръжка вместо да се срещне с цялата парламентарна група.

По думите му " Продължаваме промяната " умишлено е предложила държавно управление с министър председател Асен Василев, с цел да провали договарянията в зародиш.

" Вече няма по какъв начин да се забележим с " Продължаваме промяната ". Те направиха всичко допустимо това да не се случи. Подходът е непоносимо противен да се договаря с обособени депутати ", сподели още Йорданов и добави, че останалите 19 народни представители на партията не са пробити и няма да се отделят от групировката на Слави Трифонов.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР