Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова прочете гневна

...
Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова прочете гневна
Коментари Харесай

ГЕРБ срина властта: Нямате страх от Бог! Всички разбраха що за стока сте, дори Радев ви нарече шарлатани

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова прочете гневна декларация от трибуната за ръководството на ‘Продължаваме промяната“.

„Страстната и Светлата седмица бяха време за преоценка и размисъл, за изправяне на грешките. Бяха време и за смирение. Това важи за някой, който има боязън от Бога и позор от хората. Лидерите на партиите на болшинството потвърдиха, че нямат позор от хората и боязън от Бога, тъй като не знаете какво е. Колеги, изморихте се от личната си управническа отпадналост и от невъзможността да вземете едно решение, без да нарушите Конституцията “, стартира тя.

„Не се ли срамувате от водачите си“, обърна се Атанасова към народните представители от „Продължаваме промяната“ и добави: „Всички схванаха що за стока сте!“

„Дори Радев ви назова шарлатани“, сподели още ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ.

„Изморихте се да ненавиждате и да се ненавиждате едни други, да излагате страната ни и себе си, изморихте се по какъв начин да предадете Македония. Народът също се измори да гледа вашата мъка “, продължи Атанасова.

„Инсталира се медиатор при доставките на газ, а маржът сред остарялата и новата цена, ще е 100 млн. ЛВ. Всички знаят името на компанията медиатор. Всички знаят името на вашия човек, който има полза от разрушаването на „Български пощи“. Износът на оръжие за Украйна върви с цялостна мощ през фирми-посредници. Знае се името на вицепремиера, отговарящ за покупко-продажбите с оръжие, известно е и името на фирмата“, уточни още Десислава Атанасова.

„Колеги, вие за какви мислите българите? Толкова ли ги презирате, че си въобразявате, че с тях може да вършиме, каквото си пожелаете? Да се държите с България като с окупирана страна, която да разрушавате и плячкосвате. Питаме се – нямате ли позор от хората, сътрудници от Политическа партия? Не се ли срамувате да погледнете в очите си личните си гласоподаватели? Хората към този момент споделят, че се срамят, че са дали своят вот са вас.

Колеги от Българска социалистическа партия, Има Такъв Народ и Демократична България – а вие за какъв брой продадохте очакванията и доверието на своите гласоподаватели? Питаме левите и десните гласоподаватели – дали са удовлетворени от обедняването, повишената престъпност, повишените цени? На вас, какво дадоха обещание, уважаеми? Хляб обещаваха ли ви? Може би зрелища…

И в този момент за хляба, тъй като при ръководството на ГЕРБ нямаше толкоз зрелища, само че самун имаше за всички. Даже още това зърно не е купено, господа. Сега няма самун за хората, с изключение на за техните политически водачи и техни приближени“, прочете още Атанасова.

„Всички схванаха що за стока сте. Колкото повече риете, толкоз повече закопавате себе си. Не го ли изпитахте към този момент или желаете още? На три избора предходната година народът сподели ясно, че без ГЕРБ не е допустима никаква промяна, изменение на Конституцията, да се вземе каквото и да е геополитическо решение. Това болшинство не е добре повече да ръководи страната. Всички отвън тази зала го виждат и е време да го проумеете. Вие се провалихте. Не можете и го доказахте. Нямате право да се упражнявате на гърба на българския народ. Дори президентът Радев ви назова шарлатани. Мисля да попитам какво значи за него думата мародери. Той е боен. Г-н Радев, вашите отрочета, родени под юмрука, употребяват претекста на войната, с цел да крадат. Ще ги спрете ли или не можете? Ще съградите ли нещо, господин Радев или единствено ще рушите? Ще продължите ли да удряте политическата система или ще ги оставите за разрушат страната ни?“, нападна Десислава Атанасова жителя на „Дондуков“ 2.

Тя добави, че от ГЕРБ ще се готвят за ръководството на страната. „Промяната можем да бъдем единствено ние. Няма да позволим на шайката да разграбва страната ни. Христос Воскресе, ще възкръсне и страната ни след вашето управление“, приключи тя.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР