Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова чете гневна

...
Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова чете гневна
Коментари Харесай

ГЕРБ: България затъва, в ход е план за унищожаване на страната! Управляват ни аматьори и шарлатани

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова чете гневна декларация от парламентарната естрада против ръководството на Кирил Петков и компания.

„Преди една година стартира „Промяната“, с цел да продължи с хибрида, който е това правителство“, стартира Атанасова.

По думите й партиите на смяната са поели курс към реваншизъм и слагане на червени линии в българското общество.

„Нашите предизвестия всякога се сблъскваха с лозунги и клишета“, недоволства Атанасова. Тя изброи какви пари е оставило в страната държавното управление на ГЕРБ и какво е било издигнато и построено.

„Цената на тока беше 117 лева, цената на газа – 37.70 стотинки. Сега са надлежно 500 и 143 лв.. България затъва в икономическа рецесия, върви с бързи темпове към финансова рецесия и дългова спирала“, изригна ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ.

По думите й за 1 година не е решена нито една рецесия и не е отговорено на нито едно предизвикателство.

„Хиляди български жители бяха подложени на репресиите на Рашковото МВР“, сподели още тя.

„Управляват ни дилетанти и шарлатани. Всяка седмица се поема нов дълг. Един месец няма решение на хакерската офанзива на „Български пощи“. Всеки знае и може да каже кой печели от невъзможността те да работят – притежателят на куриерска компания и ваш министър“, продължи Атанасова.

„Превърнахте се в унищожители на правовия ред“, отсече ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ.

Според нея външната политика на България e превърната в килер, където Петков е посрещан.

„След една година се оказа, че победена беше политическата система. А това, което трябваше да бъде изчегъртване на нашата партия, се трансформира в нулиране в страната. По изчегъртването на партията ни започва развой на заличаване на главните носещи системи в държавата“, сподели още тя.

„Във времена на война разделянето на българското общество е невиждано. Това са гнилите плодове на вашата „Промяна“. Все по-малко стават в тази зала тези представители на болшинството, които не престават да повтарят по какъв начин са отстранили ГЕРБ от власт. Никой не ни е отстранявал. Ние вярвахме, че след нас ще пристигна ръководство, което ще надгражда. За страдание, се оказа, че сме предали ръководството на страната в ръцете на безусловно несъстоятелни хора. От една година обществото живее в някакъв призрачен сън. Никой не знае на следващия ден какво ще му се случи, не знае дали ще бъде измамен и излъган. Вашите гласоподаватели не са удовлетворени, никой към този момент не е удовлетворен. По-лошото е, че всички са уплашени. В ход е проект за заличаване на страната“, заключи Атанасов.

„Единственото хубаво е, че в този парламент има съпротива. Ние с всички сили ще пречим на това да продължавате да унищожавате Родината ни. За нас тя е единствено една, ние друго поданство нямаме. Ще работим за това България да бъде фактор още веднъж освен на Балканите, само че и в Европейски Съюз. На вас ви остава единствено едно – оставка!“, приключи ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР