Председателят на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски в извънредно

...
Председателят на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски в извънредно
Коментари Харесай

Пеевски чака Радев за битка на политическия терен

Председателят на парламентарната група на Движение за права и свободи Делян Пеевски в изключително изказване пред публицисти провокира президента Румен Радев на политическия терен .

Пеевски през днешния ден от изказването на президента Румен Радев схванал към този момент несъмнено, че той ще прави партия . Чакам го на политическия терен, да премерим сили на европейските избори, които биха били едно почтено показване, подкани го Пеевски на брифинг пред публицисти в коридорите на Партийния дом. Припомняме, че не за първи път Пеевски подканя президента да попаде оставка.

" Страх имаше в неговите очи. Очаквам да си подаде оставката и да го видя на политическия терен, да стане политически водач, да има достолепието да бъде подобен, да се срещнем на европейските избори. Единственото, което е неприлично, е в случай че тази партия е финансирана с мръсни пари от неговите служебни мандати ", уточни Пеевски.

Делян Пеевски няма нищо срещу прокуратурата да даде повече информация по БТК, ББР и Булгартабак, както изиска Румен Радев.

Пеевски обаче не схваща бързия отговор на държавното обвиняване от тази заран, в случай, че даже към момента не си е подал питанията. Лидерът на Движение за права и свободи ще пусне въпросите си до прокуратурата до един час. Затова и сега се чуди по какъв начин по този начин в прокуратурата няма нищо общо за съветниците на президента. От няколко години на всички места се приказва за пътя на Копринката и за Сотир Ушев, имало доста неща в медиите за пътя на Копринката, а прокуратурата не реагира. Вие виждате ли разследвани данни досега, запита Пеевски.

Той се надява институциите да стартират да работят , да има ново начало, хората да получат правораздаване, всички да са равни, всичко да се получава на ярко и " всичко, което споделя мистър Кеш да бъде тествано ".

Делян Пеевски посочи, че диктатурата на мистър Кеш е свършила и повече нямало да се повтори. " Изкарах го от комфортния комфорт на уютния кабинет, сподели, че ще прави партия, очаквам го на терена. Ръкавицата е хвърлена и аз я одобрявам. Искаме борба на политическия терен. Не може да седи в уютното кресло на президент и да злоупотребява с институцията и зад това кресло да се крие с цялостния си имунитет ", отсече Пеевски.

Макар и , Делян Пеевски загатна за подобен, призовавайки публицистите да прочетат добре Конституцията и да видят процедурата по събаряне на имунитета.
 Румен Радев чува хор на страха поради нова политическа партия
Румен Радев чува хор на страха поради нова политическа партия

Отказа да разяснява господин " Магнитски "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР