Председателят на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски отново атакува

...
Председателят на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски отново атакува
Коментари Харесай

Пеевски: Денков има нужда от батковците от ПП, но си отива след 3 месеца

Председателят на парламентарната група на Движение за права и свободи Делян Пеевски още веднъж нападна с рецензии премиера Николай Денков. Пред публицисти в коридорите на Партийния дом Пеевски съобщи, че Денков не може да се отбрани самичък, а има потребност от батковците от ПП-ДБ, които го пазят - Кирил Петков и Асен Василев. Денков след 3 месеца си отива, посочи депутатът.
 
Той запита Петков и Василев въпреки и задочно пред медиите за какво премиерското място не го заемат те, а " са го изпратили това момченце да си играе в този кабинет, което немирно с играчките не знае какво да прави ". " Не била справедлива оценката за него - страната в сняг, има места без ток, към момента има места, в които няма електричество и оценката му я дават хората - цялостен неуспех ", разяснява Пеевски.
 
Той посочи, че с помощта на Движение за права и свободи се случили доста хубави неща за последните 6 месеца. По думите на Пеевски свалянето на Денков зависи от ГЕРБ, а Движение за права и свободи поддържат политики. Движение за права и свободи дали два гласа за избирането на държавно управление, с цел да има евроатлантическо държавно управление и болшинство. Денков е тематика, която е завършена след 3 месеца, той просто не се оправи като министър председател, разкритикува Пеевски.
 
Той изясни, че оценката за всеки политик и партията я дават хората. На предишните избори хората дадоха ясна оценка, че Движение за права и свободи е втора партия в страната, а ПП-ДБ - четвърто място. " Не ме интересуват тези хора какво приказват ", отсече Пеевски в отговор на въпрос на рецензиите на държавното управление, че от Движение за права и свободи са се надценили.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР