Председателят на парламентарната група на БСП Георги Свиленски определи вота

...
Председателят на парламентарната група на БСП Георги Свиленски определи вота
Коментари Харесай

Свиленски определи вота на недоверие като безотговорно действие

Председателят на парламентарната група на Българска социалистическа партия Георги Свиленски дефинира вота на съмнение като безконтролно деяние. Ако той успее, това ще е пагубно за България и за обществото, а не за партиите, счита социалистът, представен от Dnes.bg.

" Във военна рецесия, икономическа, обществена, инфлация, чакат ни тежки есенни месеци, да хвърлиш страната в предварителни избори е безотговорни. Хората чакат актуализация на бюджета, приемането на закони за Плана за възобновяване и резистентност. Искаме да дадем на България ръководството, което да реши тези проблеми, а никой от нас не се е вкопчил в това ръководство ", разяснява Свиленски.
Според него вотът на съмнение няма да успее да смъкна държавното управление, тъй като има задоволително депутати, които не желаят страната да бъде хвърлена в безпорядък.

" А и не се знае какво ще стане след тези избори, тъй като няма ясно изразен индивид, който да е употребява с доверието на гласоподавателите и това значи една серпантина от избори ", уточни той.

Свиленски отсече, че в границите на този парламент никакво държавно управление също така, което ръководи сега, не е допустимо да се образува.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР