Председателят на Областния съвет на БСП в Перник Кирил Леонов

...
Председателят на Областния съвет на БСП в Перник Кирил Леонов
Коментари Харесай

Социалистите в Перник номинираха Кирил Леонов за кмет

Председателят на Областния съвет на Българска социалистическа партия в Перник Кирил Леонов беше номиниран за кмет на миньорския град.  " Моят другар, сподвижник и приятел Кирил Леонов влиза в борбата за кмет на Перник като претендент на Българска социалистическа партия. Да му пожелаем триумф! ", съобщи зам.-председателят на Българска социалистическа партия Атанас Зафиров, който дружно с Брихо Аспарухов, участва на общинската конференция. Бил е кмет на с. Богданов дол и заместник-областен шеф. 
Социалистите в Перник единомислеща избраха Делка Георгиева за ръководител на общинската организация на Българска социалистическа партия. ДУМА напомня, че през февруари тя стана краткотраен ръководител на партията на мястото на подалите оставка общински и регионален ръководител.
Делегатите на конференцията на Българска социалистическа партия в Търговище гласоподаваха поддръжка за самостоятелната кандидатура за кмет на общината на Радослав Бойчев, издигната от Инициативен комитет. Той е приключил няколко висши образования в направление сигурност и администрация, има богат професионален опит и сега дава отговор за сигурността и фрагментите в огромна частна компания. 
На конференцията участваха депутатът от областта  Йорданка Георгиева и Борислав Гуцанов, народен представител и учредителен секретар на Българска социалистическа партия.>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР