Председателят на Националното движение „Русофили“ Николай Малинов приема квалификацията, че

...
Председателят на Националното движение „Русофили“ Николай Малинов приема квалификацията, че
Коментари Харесай

Обвиненият Малинов: Получавал съм пари от Русия, но не съм техен шпионин

Председателят на Националното придвижване „ Русофили “ Николай Малинов приема квалификацията, че е съветски разузнавач като обидна. Пред bTV той акцентира, че е получавал пари от Русия, само че не и от олигарха Константин Малофеев. Малинов е уверен, че е следвал идеята и убежденията си и съобщи, че се е посветил на родината си.

„ Дълбоко съм уверен, че върша нещата си, следвайки моята идея и убеждения. Не знам, в случай че имаш планове, това да е подсъдно. Занимавам се с телевизия от 20 години. Като издател на в. „ Дума “, тя се качи на 3-то място от 20-то. Гордея се с постигнатото. Следял съм покупко-продажбите на Цветан Василев - да проследявам ги. За планове ли ме преследват? За това, че желая да направя медиен или бизнес план. Глупости са изказванията, че имам планове да трансформирам геополитическата устременост на България. Не считам, че външната политика на България е вярна, само че това значи ли, че всички русофили сме за пандиза “, отбрани се Малинов.

„ За мен е обидна квалификацията, че съм шпионирал за две съветски организации. Русофилството за мен е нещо доста свято и планетарно ", не скри ръководителят на " Русофили ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР