Председателят на Националната транспортна камара инж. Койчо Русев е загиналият

...
Председателят на Националната транспортна камара инж. Койчо Русев е загиналият
Коментари Харесай

Председателят на Националната транспортна камара е загиналият в тежката катастрофа в Марково

Председателят на Националната транспортна камара инж. Койчо Русев е починалият при злополуката, която стана в пловдивското село Марково. Това оповестиха от сдружението, като разгласиха известие за кончината на Русев, който е и негов основател.
По-рано от полицията в Пловдив оповестиха, че водач на 76 години е умрял при тежко ПТП към 10 часа в четвъртък заран. При втурване от стръмна улица автомобилът, който е ръководен от инж. Русев се блъснал в солидна ограда на частен парцел.
Той е умрял на място, а спътникът му, на 39 години, е откаран в болница, с заплаха за живота.
Извършва се оглед на място за изясняване на аргументите за случая.
"Загубихме отличен експерт, деен съидейник, същински другар с чисто сърце, постоянно подготвен да бъде един до друг в борба.
Казват, че няма незаменими хора, само че има незабравими. Такъв ще остане за нас инж. Койчо Русев! ", пишат неговите сътрудници от Националната транспортна камара.
Инж. Койчо Ресив е роден в ямболското с. Зорница през 1946 година Завършил е Техническия университет – София, компетентност "Двигатели с вътрешно горене и коли ", както и Университета по национално и международно стопанство - София, компетентност "Икономика на автотранспорта ".
Създател е на Български транспортен холдинг АД и до момента е Председател на Надзорния съвет на сдружението. Носител е на Орден "Народна република България " – І степен, както и на доста други оценки.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР