Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева заяви, че правителството е

...
Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева заяви, че правителството е
Коментари Харесай

Караянчева отсече, че правителството е стабилно, въпреки оставките

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева съобщи, че държавното управление е устойчиво, макар оставките на трима основни министри и възраженията на съдружния сътрудник Валери Симеонов, че не е бил запитан за отдръпването им.
Оставките на министрите на районното развиване, превоза и вътрешните работи ще бъдат гласувани още идния вторник, в случай че бъдат импортирани в Народното събрание:
“Ние изключително ще работим на 4-ти и 5-ти, в случай че в министерски съвет внесат оставките на министрите, те ще бъдат прегледани и гласувани. Не мисля, че има политическа рецесия. Решение на министър-председателя е по кое време да предложи или да отзове министри. Така се носи политическа отговорност, и когато от нас се изисква да бъдем политически виновни, ние го вършим “.
Караянчева добави пред БНР още, че не чака смяна в съдружната настройка:
“Надявам се всички разлики да бъдат изгладени след съвещанието на съдружния съвет, тъй като програмата на съдружното държавно управление е ясна и безапелационна и ние имаме своя времеви порядък, в който да я осъществим. Пълен мандат, в тази настройка, в която се намираме “, сподели ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева пред кореспондента ни Невена Петрова във Велинград.
Днес там се отбелязва с тържества 70-годишнината от основаването на курорта и 10 години от оповестяването му за спа столица на Балканите.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР