Председателят на Народното събрание Никола Минчев връчи наградите на отличените

...
Председателят на Народното събрание Никола Минчев връчи наградите на отличените
Коментари Харесай

Никола Минчев връчи наградите на отличените в Националния конкурс за ученическо есе на тема „Значението на парламента и ролята на народния представител в управлението на нашата държава“

Председателят на Народното събрание Никола Минчев връчи премиите на отличените в Националния конкурс за ученическо есе на тематика „ Значението на Народното събрание и ролята на народния представител в ръководството на нашата страна “.

Творческото предизвикателство бе отправено към младежи от VII до XII клас от цялата страна. Инициативата е на фондация „ Спортен Плевен “ и се организира под егидата на народния представител Антония Димитрова.

Радвам се, че толкоз младежи демонстрират интерес към ролята и активността на българския парламент, означи ръководителят на Народното събрание Никола Минчев. Той пожела на учениците, откакто завършат своето обучение и имат интерес към общественополезна работа, да станат сътрудници на депутатските банки.

По време на визитата си в постройката на Народното събрание наградените възпитаници следиха петъчния парламентарен надзор от балкона на пленарната зала и разговаряха с Никола Минчев в председателския кабинет.

На срещата участваха още народните представители Христо Симеонов и Цветелина Симеонова-Заркин.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР