Председателят на Народното събрание Никола Минчев е планирал теста си

...
Председателят на Народното събрание Никола Минчев е планирал теста си
Коментари Харесай

Никола Минчев подозирал, че е с COVID, планирал теста си

Председателят на Народното събрание Никола Минчев е възнамерявал теста си за COVID-19, „ за понеделник,
за времето след съвещанието на КСНС”. Това се показва в следващото известие на пресцентъра на Народното събрание, което депутати дефинират като следващ опит за спешен пиар.

Лекари разясниха, че планирането на PCR е обвързвано със подозрения за Коронавирус. Медиците показаха неразбиране, че Минчев, вместо преди КСНС да пусне тест и да потърси лекарска помощ, е отишъл на съвещанието – със признаци на Коронавирус.

Участници в КСНС обясниха, че е бил очевидно хремав и е изпил няколко чая. Резултатът от присъединяване на шефа на Народно събрание в съвещанието е слагане под карантина на президента, премиера и още 23-ма шефове на партии, на парламентарни групи и висши админи.

От пресцентъра на Народно събрание настояват, че Минчев се подлагал на рутинни проби за COVID-19 „ като социална персона, която се среща ежедневно с десетки и даже стотици хора”. Така изясняват „ планирания” за понеделник тест.

Подобна теза е нелепа, обясниха лабораторни лекари. Те бяха безапелационни, че никой не би възнамерявал тест след 20 часа. Дори и Правителствена болница.

„ Труд” научи, че доктор от Правителствена фактически е бил извикан в дома на Минчев след КСНС, с цел да вземе проба за Коронавирус. В болничното заведение е извикан лаборант, който да обработи теста. PCR-ът, както е известно, се оказа положителен.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР