Председателят на Народното събрание Ива Митева обяви законопроекта за изменение

...
Председателят на Народното събрание Ива Митева обяви законопроекта за изменение
Коментари Харесай

Ива Митева обяви промените в Закона за НСО за приети

Председателят на Народното събрание Ива Митева разгласи законопроекта за изменение и допълнение в Закона за Националната работа за защита за признат. В началото на съвещанието на Народното събрание тя предложи да включат гласуването на законопроектите в днешния дневен ред. Това докара до поредицата от процедури по метода на водене, както и до бурни кавги и престрелките сред представителите на " ИТН " и ГЕРБ. Затова Ива Митева разгласи 30-минутна отмора и свика Председателски съвет на Народното събрание.

След почивката тя заяви решението си Законът за НСО да бъде разгласен за признат.

„ Предложих процедура за връщането на гласуването по двата законопроекта. Тук, в пленарна зала, чух, че правилникът не е бил нарушен и че решенията, които са били взети, са годни. Председателят на Народно събрание не е прекратил съвещанието, откакто е открил кворум. Продължил е съвещанията и по искане на Мая Манолова е направена инспекция на кворума преди прегласуване на законопроекта. Установява се съществуване на кворум – 125 присъстващи. Веднага по-късно е извършено гласоподаване, при което „ за” са дали своят вот 102 народни представители. В резултат на това разгласявам за признат законопроекта за изменение и допълнение на закона за НСО, импортиран от Ива Митева и група национални представители”, безапелационен беше ръководителят на Народното събрание.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР