Председателят на младежката структура на ВМРО София – Христо Иванов

...
Председателят на младежката структура на ВМРО София – Христо Иванов
Коментари Харесай

Представител на ВМРО беше ударeн на ЛГБТ събитие след провокация, оплака се на полицай

Председателят на младежката конструкция на Вътрешна македонска революционна организация София – Христо Иванов се оплака в обществената мрежа Facebook, че е получил пестник по време на ЛГБТ събитие (това се вижда на 16.40 минута на видеото).

 Вътрешна македонска революционна организация: Обявяваме България за зона без ЛГБТИ-пропаганда! Вътрешна македонска революционна организация: Обявяваме България за зона без ЛГБТИ-пропаганда!
Няма да допуснем нападателния демократизъм на Екологичен потенциал да погълне нормалността в страната ни. Това се споделя в остра позиция на Вътрешна македонска революционна организация – Бъл...
Събитието се е разиграло на премиерата на късометражния филм „ Черупки “. Той бил излъчен в заведението „ The Steps “, което е известно с това, че провежда събития на ЛГБТ тема. Малко преди прожекцията, от организацията, която е главен уредник на събитието – Single Steps пуснаха пост, в който алармират за поява на провокатори.

От поста ясно се вижда ръководителят на младежката конструкция на Вътрешна македонска революционна организация София – Христо Иванов. Той на собствен ред пуска лъчение онлайн от неговия профил в обществените мрежи.
На самото събитие идват органите на реда, които са извикани от шефа на заведението, който също се появява в клипа. След като няколко пъти биват помолени да изоставен, групата от момчета, която бива упреквана за провокатори не го прави.
 Все повече българи одобряват ЛГБТИ хората Все повече българи одобряват ЛГБТИ хората
Над половината от българите са изцяло съгласни, а още една четвърт са общо взето съгласни, че човешките права би трябвало да бъдат гарантир...
Нещата ескалират, когато ръководителят на младежката конструкция на Вътрешна македонска революционна организация, до момента в който снима, не оставя притежателя на заведението и стартира да го преследва. Към 16:30 от лайфа на Христо Иванов нещата ескалират, когато откакто върви и снима притежателя на заведението без негово разрешение и то от напълно непосредствен проект, на притежателя на заведението му писва и протяга ръка да вземе телефона му.
Това обаче прераства в напълно непредвидена обстановка. Лидерът на Младежи Вътрешна македонска революционна организация – София вместо да реагира предстоящо на изявленията на партията му, по отношение на ЛГБТ обществото, той взема маската си от земята и отива към полицията. Думите му, до момента в който бяга са:
„ Защо ми протяга ръка? Ей! Господине! Господин служител на реда! Ето! Скъса ми маската това момче! Ето! Скъса ми маската пред хората! (С насълзен глас) Дръп-дръпна ми т’ва! Ето! Има го пред Facebook! Facebook е! Дойде, навря ми се в лицето и ми скъса маската! “
След събитието от организация Single Step пуснаха пост на своята Facebook страница, с който приканват повече хора от ЛГБТ общността да посещават техни събития.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР