Председателят на Комитета на началник щабовете (КНШ) на американската армия

...
Председателят на Комитета на началник щабовете (КНШ) на американската армия
Коментари Харесай

Висши генерали на САЩ и Русия обсъдиха Сирия и безопасността в Европа


Председателят на Комитета на шеф щабовете (КНШ) на американската войска ген. Джоузеф Данфорд и началникът на Генщаба на съветската войска ген. Валери Герасимов признаха значимостта от поддържането на постоянни контакти за избягването на произшествия там, където военни на двете страни работят в непосредствена непосредственост.

Това се споделя в известие на КЕШ за срещата на двамата генерали във финландската столица Хелзинки. Данфорд и Герасимов да разискали е работата по предотвратяването на произшествия сред силите на Русия и ръководената от Съединени американски щати интернационалната коалиция в Сирия, те също „ размениха отзиви за положението на американо-руските връзки във военната сфера и настоящето състояние в областта на интернационалната сигурност в Европа и други основни райони ”.

По-рано съветското Министерство на защитата заяви, че двамата висши военни са разискали разнообразни аспекти от регулирането на рецесията в Сирия и тематиката за понижаване на напрежението и гарантирането на сигурността в Европа. Те също "отбелязаха значимостта от по-бързо стабилизиране на ситуацията в Сирийската арабска република".

Съгласно договореността сред двете страни детайлности от диалозите няма да бъде огласявани, както е било и преди. /ТАСС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР