Председателят на Комисията за регулиране на съобщенията Росен Желязков е

...
Председателят на Комисията за регулиране на съобщенията Росен Желязков е
Коментари Харесай

Председателят на КРС Росен Желязков е новият кандидат за министър на транспорта

Председателят на Комисията за контролиране на известията Росен Желязков е новият претендент за министър на превоза. Това обяви водачът на „Атака“ и ръководител на ПГ на „ Обединени патриоти “ Волен Сидеров на брифинг след съвещанието на съдружния съвет.

Миналата седмица препоръчаният Александър Манолев отхвърли да смени Ивайло Московски поради медийни изявления.

„ Разгледахме няколко тематики на днешния съвет. Има решение да се обезпечат шкафчета за всяко учебно заведение за сметка на бюджета, защото стана ясно, че учениците се оплакват от тежките раници. Увеличаваме и заплатите на държавните чиновници с 10%. Известно е към този момент името и на новия претендент за поста министър на превоза, той е Росен Желязков “, заяви Сидеров.



Заедно с него пред медиите приказва и ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов. „Днес ще има решение на Министерски съвет за целево обезпечаване на останалите финансови средства, нужни за шкафчета на първокласниците“, удостовери той.

Относно зациклилите промени в кабинета Цветанов разяснява:

„Надяваме се, че президентът Радев въпреки всичко ще подпише указа за освобождението на Младен Маринов (от поста основен секретар на Министерство на вътрешните работи – бел.ред.), с цел да можем да го предлагаме за вътрешен министър. Бяхме останали с усещането, че той ще подпише този декрет след връщането си в България“.

Според Цветан Цветанов, съгласувателната процедура (за която приказва президентът – бел.ред.) е значима, само че когато има волеизявление на самия основен секретар Маринов, сме в напълно друга обстановка. „Надяваме се, че разсъдъкът ще надделее“, добави ръководителят на ГП на ГЕРБ.

Молбата ми към Българска социалистическа партия, които най-вече упорстват за оставки, е да се извърнат към техния президент Радев и да го помолят да подпише указа, прикани Цветан Цветанов.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР