Председателят на Комисията за регулиране на съобщенията и бивш главен

...
Председателят на Комисията за регулиране на съобщенията и бивш главен
Коментари Харесай

Росен Желязков и Стоян Братоев спрягани за транспортни министри

Председателят на Комисията за контролиране на известията и някогашен основен секретар на Министерския съвет, чието име беше обвързвано с аферата " Костинброд " Росен Желязков , е едно от спряганите имена за министър на превоза, научи OFFNews от представители на ръководещите.
 Коалицията се събира още веднъж за ремонта на кабинета  Депутат, обвързван с аферата
Първоначално Желязков беше упрекнат от прокуратурата, само че съдът го оправда дефинитивно. По-късно той оглави новосъздадената Държавна организация " Електронно ръководство ".

Втората кандидатура е на шефа на общинското сдружение " Метрополитен " Стоян Братоев .

Заложихме на професионализма и опита в избрания бранш, в който новите министри ще дават отговор, разяснява преди дни ръководителят на Парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов. По-късно той посочи, че евентуално става въпрос за хора, работещи в администрацията. 

По всяка възможност кандидатурата на основния секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов за министър на вътрешните работи остава, макар издънката с ареста на публицисти край Перник. 

Очаква се в понеделник ГЕРБ и Обединените патриоти да излъчат кандидатура за министър на превоза, откакто Александър Манолев отдръпна номинацията си. Причината за това беше обява в " Капитал ", която обвързва Манолев със сенчестия бизнес и с два пътни случая.

Засега в листата с нови министри остава това на депутата от ГЕРБ Петя Аврамова, която ще бъде районен министър на мястото на Николай Нанков . Името на депутатката от Враца стана известно към аферата с шефа на защитата в АЕЦ Козлодуй Пешко Караджов, при която той заплашваше да уволни служител на реда. Както стана ясно, той е бил кум на сестра ѝ.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР