Председателят на комисията по въпросите на децата, семейството, младежта и

...
Председателят на комисията по въпросите на децата, семейството, младежта и
Коментари Харесай

Председателят на спортната комисия в НС изгони Боби Михайлов от кабинета си, не бил убежище

Председателят на комисията по въпросите на децата, фамилията, младежта и спорта в Народното събрание Небие Кабак е изгонила Боби Михайлов от кабинета си. Нейната позиция беше публикувана посредством пресцентъра на Движение за права и свободи. Ето какво споделя националният представител на Движението:

По мотив появилите се спекулации, че шефът на БФС Борислав Михайлов се е крил от публицисти в кабинетите на Движение за права и свободи, желая да направя следното конкретизиране.

Що се отнася до кабинетите на Движение за права и свободи в Народното събрание - господин Михайлов по никакъв метод не е влизал, крил се или каквото и да е в тях.

В името на обективността би трябвало да кажем, че в действителност господин Михайлов, евентуално несъзнателно измамен от помощник на Комисията - Валентин Заеков се опита да влезе в кабинета на ръководителя на Комисията по въпросите на децата, фамилията, младежта и спорта.

Като ръководител на Комисията аз помолих господин Михайлов да напусне помещението.

Намирам действието му за несвоевременно. Още повече не бих желала да позволи при съществуващото напрежение, Народното събрание, като институция и в частност Комисията по въпросите на децата, фамилията, младежта и спорта да бъдат третирани като леговище.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР