Председателят на Комисията по външна политика и лидер на ГЕРБ

...
Председателят на Комисията по външна политика и лидер на ГЕРБ
Коментари Харесай

Бойко Борисов и депутати предлагат декларация в подкрепа на Израел

Председателят на Комисията по външна политика и водач на ГЕРБ Бойко Борисов написа в своя Фейсбук профил, че той и група народни представители ще предложат на народнотопредставителство Народното събрание да излезе с декларация в поддръжка на Израел. 

Лидерът на ГЕРБ написа още, че е взе участие в Среща на върха на водачите на ЕНП, на която е била разисквана обстановката в Близкия Изток. От Европейската национална партия излизат с обща декларация, в която осъждат терористичните офанзиви, осъществени Хамас. 

Целият текст:

Участвах в изключителна онлайн Среща на върха на водачите на ЕНП по отношение на обстановката в Израел след разтърсващите терористични офанзиви, осъществени от Хамас в района.

Единодушно осъдихме жестоките набези против цивилни жители, лишили толкоз почтени животи. Европа и Европейската национална партия са солидарни и поддържат изцяло Израел и неговите жители в битката против тероризма. Това бе доказано със взаимна декларация на водачите на ЕНП.

Информирах сътрудниците, че също по този начин като ръководител на Комисията по външна политика в Народното събрание, аз и група народни представители предложихме декларация, изразяваща съпричастност и непоколебима поддръжка за Израел.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР