Председателят на КНР Си Дзинпин отговори на писмо на пристигнали

...
Председателят на КНР Си Дзинпин отговори на писмо на пристигнали
Коментари Харесай

Си Дзинпин отговори на писмото на ученици от гимназията Маскатин в САЩ

Председателят на КНР Си Дзинпин отговори на писмо на пристигнали на продан в страната възпитаници от гимназията на град Маскатин в Съединени американски щати и им изпрати приветствени картички за Китайската нова година.

В отговора си той поздравява учителите и учениците за празника и предложения повече американски младежи да дойдат в Китай на продан и образование. „ В Китай има сентенция: „ По-добре да видиш веднъж, в сравнение с да чуеш 100 пъти “. Вярвам, че посредством това посещаване ще получите по-близко и задълбочено схващане за Китай и китайския народ “, написа той.

През ноември 2023 година, по време на визитата на Си Дзинпин в Съединените щати, той разгласи, че Китай е подготвен да предложения 50 000 американски младежи за продан и образование през идващите пет години. От 24 до 30 януари над 20 възпитаници от гимназията в Маскатин, като част от първата сходна група за продан, посети Пекин, Хъбей, Шанхай и други места. След визитата си те изпратиха писмо до Си Дзинпин, в което показаха признателност за поканата и описаха усещания от видяното.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед35744Валентин Вацев: Ако нещата се развиват както в този момент, ескалацията посредством директен досег сред натовски/американски/ и съветски войски е сигурнаАлтернативен Поглед37766Валентин Вацев: Руската победа при Авдеевка - мотив за републиканците да откажат поддръжка на УкрайнаАлтернативен Поглед31912Вежди Рашидов: В новото време на демокрацията какъв брой паметника направихме, че да бутаме!? Нито един!Алтернативен Поглед25132Румен Петков за визитата на делегация на Политическа партия АБВ на форума " За свободата на нациите! " в МоскваАлтернативен Поглед12696Румен Петков: България освен тъпче на едно място, тя просто се свлича!Алтернативен Поглед375475Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед233288Доц. Мангъров, Р.Петков: Пандемията " Х " е едно чучело, което се размахва от Световния стопански форумАлтернативен Поглед114967Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед96347Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Алтернативен Поглед92957Проф. Николай Витанов: Аз не виждам заплаха от пряк конфликт сред НАТО и РусияАвторски:ПоследниНай-четениПанко Анчев19635Настъпил е краят на демокрациятаРумен
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР