Председателят на Изправи се.БГ Мая Манолова и Отровното трио сключиха

...
Председателят на Изправи се.БГ Мая Манолова и Отровното трио сключиха
Коментари Харесай

Отровното трио и Мая Манолова отиват на избори заедно

Председателят на " Изправи се.БГ " Мая Манолова и Отровното трио подписаха съглашение за общо явяване на идващите парламентарни избори. Двамата подписаха взаимния документ в офиса на гражданската платформа в София.

От " Отровното трио " бяха отправили покана за общо явяване на вота и към партия " ИТН " на Слави Трифонов, и към коалиция " Демократична България ", само че към този момент срещат самоограничение за освен това от съдействие против изборни измами.

" Срещу себе си имаме нещо доста огромно и богато. То стана такова, тъй като липсваше обединяването ", съобщи Мая Манолова на взаимен брифинг навън минути след подписването на съглашението.

Всички фотоси вижте

Като основополагащи моменти в взаимния проект са посочени " правосъдна промяна, поддръжка за бизнеса, обезпечаване на фрапантно абсолютно повишение на приходите и преизчисляване на пенсиите, без това да заплаши финансовата непоклатимост ".

Представителят на " Отровното трио " Николай Хаджигенов още веднъж удостовери, че обединяването няма да се записва като партия за присъединяване в парламентарните избори.

 Снимка: Българска телеграфна агенция

 Слави Трифонов отхвърля коалиция: Виж още

" От ден първи вършим разнообразни неща и ще продължим по този начин ", закани се Хаджигенов.

Сред обещанията на подписалите се е иницииране на парламентарна комисия за проверка на ръководството на държавните управления на Бойко Борисов.

Мая Манолова акцентира, че платформата е отворена за включване на още цивилен организации, комитети и партии, които се борят със статуквото. Тя сподели, че от Отровното трио водят диалози за присъединение и на други политически сили, а от нейна страна партньорската мрежа включва още " Движение 21 ", " България на жителите ", " Волт ", Земеделски национален съюз, социалдемократи и " Нова опция ".

 Снимка: "Булфото "
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР