Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов за пореден път в рамките

...
Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов за пореден път в рамките
Коментари Харесай

Бойко Борисов обвини служебното правителство в изпълнение на мръсни поръчки

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов за следващ път в границите на една седмица събра младите си почитатели в централата на партията. Бившият министър председател изнесе тирада, в която хвърли тежки обвинявания към президента Румен Радев и дейностите на служебното държавно управление.

" Служебното държавно управление на Румен Радев не се занимава с нищо друго, с изключение на с ГЕРБ. Изпълнява мръсните поръчки на новата власт. Извадиха от нафталина хора от най-мракобесните времена и ги пуснаха да се бият с нас. Забравиха за всички останали партии, които по техни думи олицетворявали статуквото. Забравиха и за единствената си задача в този миг - да провеждат почтен избор ", счита Борисов.

" Все още има доста въпросителни към провеждането на изборите с напълно машинно гласоподаване. При пораждане на сериозен проблем не е изключено и анулиране. Но и по тази тематика - безмълвие! С ченгеджийските си номера като подслушването отвличат вниманието от изборите, разкритата шпионска мрежа у нас и спада на имунизационния развой. В идващия месец, съсредоточената в кандидат-президентските ръце, държавна власт ще фабрикува интензивно компромати. Тези хора нямат граници и няма да спрат дотук, тъй като усещат, че времето им изтича! ", зарече се ядосан ръководителят на ГЕРБ.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР