Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов упражни правото си на вот

...
Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов упражни правото си на вот
Коментари Харесай

Борисов: Катастрофа ще е пак да няма управляващо мнозинство, гласувах както по света - с хартия

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов упражни правото си на избор в 78 СУ " Христо Смирненски " в предварителните избори за 49-о Народно заседание. 

" По-трудно ще е на следващия ден и вдругиден, при тази галопираща инфлация, високи цени, и задължения, по левче от горната страна за бензин и нафта, стотици проценти за газ. Бих призовал всички да гласоподават, през днешния ден е елементарно от на следващия ден става мъчно ", съобщи той.

" Очаквам по-висока изборна интензивност, тъй като това е демократичният метод да покажем демократично ръководство на страната. Ще би трябвало доста мъдрост у политиците. Това е единственият излаз. При тази ужасна война в Украйна, това преразпределяне на света, ясно би трябвало да стоим при демократичния свят, добави Борисов. Ако желаеме да правим гибелен атентат като народ, можем да отидем и за 6-ти път на избори и за десети ", акцентира Борисов.

" Кампанията е едно, от на следващия ден за друго става дума. Българинът е образован. Гласувах както целия либерален свят, както на всички места гласоподават с хартия, посочи Борисов. Най-лошият сюжет е да не може да се направи ръководещо болшинство, това ще е злополука за страната ", сподели още Борисов.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР