Председателят на федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева отговори на

...
Председателят на федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева отговори на
Коментари Харесай

Раева попиля неосведомената депутатка от БСП! Гимнастичките от „Шоколада само го миришем” са ПЪЛНОЛЕТНИ! И Стоичков участва в подобна реклама…

Председателят на федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева отговори на депутатката Теодора Халачева, която през днешния ден от трибуната на Народното събрание разяснява станалата известна реклама с "шоколада единствено го миришем ".

Надъханата депутатка от Българска социалистическа партия визира тематиката във връзка риска от рекламни послания, насърчаващи подрастващите да вземат участие в хазартни игри. Илиана Раева разгласява коментар в профила си във Facebook, в който тя удостовери, че всички девойки от въпросната реклама са в пълнолетна възраст.

Ето какво написа ръководителят на федерацията по художествена гимнастика:

"Госпожо Халачева,

Защо си позволявате да говорите откровени НЕистини и да задавате въпроси, чиито отговори са ясни за всички, които взеха решение да нападат неведнъж БФХГ?! Защо, откакто изпратихме нашите отговори, че състезателките от националния ни тим, взели участие в рекламата са пълнолетни и сме спазили безусловно ЗАКОНА!, Вие продължавате да внушавате тъкмо противоположното?! Кой Ви разрешава, откакто сте НЕИНФОРМИРАНА да петните репутацията на НАЙ-УСПЕШНИЯ СПОРТ на България последните години?! Сезирахте ли способените органи за присъединяване на Христо Стоичков в сходна реклама?! Не, несъмнено, тъй като всичко е в границите на Закона! Дали някой е сезирал и способените институции и за присъединяване на Борис Бекер в сходна реклама (попитайте движимости, кой е Борис Бекер, тъй като е прекомерно евентуално да не знаете кой е той)?! Не, несъмнено!

Това, че гимнастичките сме доста младолики с помощта на прелестния ни спорт не Ви дава никакво право да сте неосведомена за възрастта ни, когато сте решила да ни атакувате в тази връзка! А в случай че сте осведомена, както допускам, и отправяте съзнателно въпроси целящи да злепоставят НАЙ-УСПЕШНИЯ СПОРТ в България, седмица преди най-големия конгрес - Световната купа в София, би трябвало да се извинете!

Бих Ви предложила, вместо да се пробвате да омаскарявате националния тим по художествена гимнастика безусловно безпричинно, да бяхте попитали, какво вършат всякакви партии и институции за спасяването на живота на премръзналите щъркели, да вземем за пример! И други неща бих предложила да вършиме, г-жо Халачева, само че ми е доста работата около организацията на Световната купа, та нямам време. Но ще си разреша още една рекомендация: Купете си билети за надпреварата ни и елате да подкрепите ансамбъла ни, Катрин и Боряна (ако не знаете кои са, попитайте другар!), да ги видите от близко, да им се порадвате, та да внимавате различен път като се изказвате неосведомена.

Засрамете се и се спрете! Не говорете НЕистини!

Нито едно от девойките взели участие в рекламата не е малолетно! Я ни оставете и свършете нещо потребно за хората!
Ефектът от рекламата, който коментирате би повлиял на децата само да понижат използването на шоколад, който не е толкоз потребен (в огромни количества) и биха почнали единствено да го миришат!

P.s С усмивка прочетох няколко нескопосани коментара против мен и девойките за рекламата от знайни и незнайни. Забавлявах се по какъв начин се пънат да омаскарят националния тим и мен, без да имат разбиране, че всичките са пълнолетни и не сме нарушили Закона.
Но когато народен представител си разрешава да приказва обществено погрешни неща.... е, ще отделя време да изразя потреса си от безотговорността и некомпетентността му ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР