Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер ЛайенУрсула фон дер

...
Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер ЛайенУрсула фон дер
Коментари Харесай

Фон дер Лайен от форума в Давос: Руските престъпления няма да останат безнаказани


Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен  Урсула фон дер Лайен Урсула фон дер Лайен – немски доктор и политик (по татко Албрехт). Урсула Гертруда Албрехт е изрично акцентира в обръщението си пред Световния стопански конгрес в Давос във вторник, че няма да има " безотговорност " за съветските " закононарушения ", съобщи Ройтерс.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 8932
" Ние ще сме до нашите украински другари толкоз дълго, колкото е належащо. Ние въведохме най-строгите наказания до момента, които оставят съветската стопанска система изправена пред десетилетие на регресия, а нейната промишленост е лишена от съвременни и сериозни технологии “, подчерта фон дер Лайен.

Ръководителят на Европейска комисия означи, че европейския район е бил " уязвим за пазарните операции на Путин преди една година " заради дългогодишната си взаимозависимост от съветските изкопаеми горива, само че Фон дер Лайен похвали напъните на Европейски Съюз да понижи зависимостта си от съветския тръбопроводен газ с 80% и приветства отдадеността на блока да понижи цените на газа посредством дейно понижаване на потреблението му.

На форума в Давос Урсула фон дер Лайен  Урсула фон дер Лайен Урсула фон дер Лайен – немски доктор и политик (по татко Албрехт). Урсула Гертруда Албрехт е също по този начин сподели, че Европа би трябвало да стане по-благосклонна към вложенията и нововъведенията, с цел да получи конкурентно преимущество при прехода към нулева чиста стопанска система и чисти технологии.

Говорейки на Световния стопански конгрес, тя предизвести, че Европа би трябвало да се погрижи да реализира чистия нулев преход, без да се обвърже с " нова взаимозависимост “, какъвто беше казусът с изкопаемите горива.

Тя настоя, че Европа би трябвало да се трансформира в " дом на чисти технологии и индустриални нововъведения по пътя към чистата нула ".

Шефът на Европейска комисия също по този начин повтори, че Законът за понижаване на инфлацията на Съединените щати " повдигна редица опасения ", изключително що се отнася до целенасочени тласъци за фирмите, и означи, че блокът работи с Вашингтон, с цел да откри решение за това по какъв начин европейските компании, произвеждащи електрически коли, могат също се възползват от този американски климатичен закон.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР