Председателят на Евро-Атлантическия център за сигурност Цветан Цветанов заяви в

...
Председателят на Евро-Атлантическия център за сигурност Цветан Цветанов заяви в
Коментари Харесай

Цветанов прави партия „Републиканци за България“, ще участва и в изборите


Председателят на Евро-Атлантическия център за сигурност Цветан Цветанов съобщи в изявление за бТВ, че на 27 август учредява партия , с която ще се яви на избори те, съобщи БНР.

“Ще участваме на тези нови идни парламентарни избори – било то предварителни или постоянни. На 20-и ще създадем предприемчив комитет, на 27-и ще създадем учредяването. Имаме към този момент име, което на 31-ви юли е непокътнато като име на неповторимо за Софийски градски съд “ Републиканци за България “. Разбира се, че ще създадем действия, откакто към този момент бъдем учредени, откакто имаме съответния избирателен резултат, съответните подходи за кандидатстване в политическото семейство в ЕНП “, изясни Цветанов.

Той сподели още, че поддържа антиправителствените митинги.

“Много са професионалните общности, които излязоха на митинг. Това са юристи, които обявиха своята позиция, преподаватели във висшите образователни заведения, учени от Българска академия на науките, което значи, че дълбочината, която имаме на този проблем през днешния ден е доста по-голяма, в сравнение с наподобява на повърхността. Подкрепям настояванията за оставка на държавно управление то и респективно на министър-председателя “, акцентира Цветанов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР