Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик

...
Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ ще участва във виртуална конференция за Западните Балкани

Председателят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ  Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от Движение за права и свободи Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село ще взе участие във виртуална конференция на тематика "Западните Балкани оттатък 2020: Действия и решения по време на пандемия ", проведена от евродепутата от ДПС/ "Обнови Европа " Илхан Кючюк  Илхан Кючюк Илхан Кючюк е роден на 16 септември 1985 година в гр. Севлиево. На европейските избори през май 2014 година е, който е и непрекъснат докладчик на Европейския парламент за Република Северна Македония. Това оповестиха от пресцентъра на Движение за права и свободи.

Събитието ще се състои на 5 ноември (четвъртък) 2020 година, 10.30-13.00 ч. и задачата му е да се внесе повече изясненост по преговорния развой за присъединение на Западни Балкани към Европейски Съюз.

Участие във виртуалната среща ще вземат и Оливер Вархеи - еврокомисарят по съседство и разширение, Буяр Османи - министър на външните работи на Република Северна Македония, Сокол Деджа - заместник-министър за Европа и на външните работи на Република Албания, евродепутати и специалисти в региона.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР