Председателят на долната камара на парламента на Русия Вячеслав Володин

...
Председателят на долната камара на парламента на Русия Вячеслав Володин
Коментари Харесай

Володин предлага конфискация на имущество на руснаци, живеещи в чужбина и критикуващи Кремъл

Председателят на долната камара на Народното събрание на Русия Вячеслав Володин предложи в страната да бъде признат закон за конфискация на имущество, притежавано в страната от жители, живеещи в чужбина и които „ се упълномощават обществено да приказват мръсни неща за Русия, да наскърбяват нашите бойци и офицери “, съобщи Агенция Франс Прес.

„ Негодниците живеят удобно с помощта на нашата страна. От чужбина те отдават парцелите си чартърен и не престават да получават приходи в ущърб на съветските жители “, написа Вячеслав Володин, ръководител на Думата.

„ В същото време те си разрешават обществено да приказват мръсни неща за Русия, да наскърбяват нашите бойци и офицери “, продължи той в профила си в обществената мрежа „ Телеграм “.

„ Би било заслужено да се добави точка в Наказателния кодекс за конфискация на имуществото в Русия на тези негодници (...) за компенсиране на породените вреди “, предложи Вячеслав Володин.

От началото на войната в Украйна на 24 февруари 2022 година стотици хиляди души избягаха от Русия, тъй като към този момент не виждат бъдеще за себе си в тази страна, опасяват се от правосъдни процедури за това, че са изразили опълчване или от боязън да не бъдат мобилизирани в армията, напомня Агенция Франс Прес.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР