Председателят на Държавната дума Вячеслав Володин отхвърли спекулациите, че светът

...
Председателят на Държавната дума Вячеслав Володин отхвърли спекулациите, че светът
Коментари Харесай

Володин: С операцията си Русия предотврати по-голяма война

Председателят на Държавната дума Вячеслав Володин отхвърли спекулациите, че светът е на ръба на огромна война, като акцентира, че тази заплаха е била предотвратена с помощта на специфичната военна интервенция, която Русия стартира в Украйна.

Той означи, че украинските войски към този момент са били трансферирани към границите на Донбас и всичко това е можело да приключи с филантропична злополука, с голям брой жертви. " И това можеше да докара до най-лошото - светът можеше да се окаже на ръба на пропастта, на прага на огромна война ", сподели Володин пред Павел Зарубин, отговаряйки на въпроси за предаването " Москва. Кремъл. Путин ". Откъси от него се разпространиха в съвсем всички съветски организации.

На уточняващия въпрос: " Според вас не сме ли към този момент на този предел? " Володин отговори: " Не. " Според него е ясно, че актуалната обстановка можеше да бъде решена и с мирни средства. " Но, както виждате, това не е в изгода нито на Съединени американски щати, нито на тези, които работят в тяхна изгода ", сподели ръководителят на Думата.
 Борел: Европа не желае война с Русия, само че може да премине към деяние
Борел: Европа не желае война с Русия, само че може да премине към деяние

Когато ни предизвикат, Европа може да отговори, предизвести топ дипломатът на ЕС
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР