Председателят на Държавната дума Вячеслав Володин каза, че Джо Байдън

...
Председателят на Държавната дума Вячеслав Володин каза, че Джо Байдън
Коментари Харесай

Володин: Американският президент Байдън се записва в историята като терорист

Председателят на Държавната дума Вячеслав Володин сподели, че Джо Байдън се записва в историята като терорист. Това написа политикът в четвъртък в своя канал в Telegram.

„ Ако някогашният президент на Съединени американски щати Хари Труман стана нарушител, употребявал атомни оръжия против цивилните в Хирошима и Нагасаки, тогава Байдън стана терорист, който подреди унищожаването на енергийната инфраструктура на своите стратегически сътрудници: Германия, Франция, Холандия. Това беше акт на заплашване на неговите васали, които взеха решение да развиват стопанската система, ръководейки се от ползите на личните си жители ", написа още Володин.



Председателят на Държавната дума означи, че данните на журналиста Сиймор Херш за американската бомбардировка на Северен поток би трябвало да доведат до следствие.

„ До какво води тази идеология на изключителност през днешния ден, може да се види, като се прочетат резултатите от следствието на носителя на премия „ Пулицър " Сиймур Херш за присъединяване на Байдън в подкопаването на „ Северни потоци ". Публикуваните обстоятелства би трябвало да станат основа за интернационална следствие, включващо отговорността на Байдън и неговите съучастници, както и обезщетения на страните, наранени от терористичната офанзива ", сподели Володин.

Според публикация, оповестена в сряда, взривни устройства под съветските газопроводи " Северен поток 1 " и " Северен поток 2 " са били сложени от водолази от Военноморски сили на Съединени американски щати през юни предходната година под прикритието на учения Baltops. Според материала, позоваващ се на неназован източник с директна информация за планирането на интервенцията, решението за нейното осъществяване е взето персонално от Джо Байдън.

На 27 септември предходната година Nord Stream AG заяви за „ невиждани опустошения ", настъпили предходния ден „ на три низа от морските газопроводи „ Северен поток 1 " и „ Северен поток 2 ". Шведските сеизмолози записаха две детонации на 26 септември по маршрутите на тръбопроводите. Главната прокуратура на Руската федерация инициира формиране на дело за интернационален терористичен акт след щета на газопроводи.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР