Председателят на държавната агенция за закрила на детето д-р Теодора

...
Председателят на държавната агенция за закрила на детето д-р Теодора
Коментари Харесай

Тенисистът Димитър Кузманов се включва в популяризирането на Националната телефонна линия за деца 116 111 на ДАЗД

Председателят на държавната организация за протекция на детето доктор Теодора Иванова се срещна с тенисиста Димитър Кузманов. Един от най-успешните български спортисти е „ Посланик на положителното " на ДАЗД за 2022 година Освен със спортните си триумфи топ тенисиста е прочут и с присъединяване си в редица благотворителни дела и разнообразни начинания, с които се подкрепят деца. Част от тях са в поддръжка на деца на военнослужещи в Българската войска, за което беше номиниран от Министерството на защитата и за „ Посланик на положителното " 2022 година на Държавната организация за протекция на детето. Често той споделя, че това осмисля триумфите му.



„ За Държавната организация за протекция на детето е извънредно значимо да демонстрира положителния образец. Благодаря Ви за всичко, което вършиме. Щастливи сме, че приехте да сте „ Посланик на положителното " и се надявам, че отсега нататък дружно ще реализираме още повече за децата ", сподели доктор Иванова, ръководител на ДАЗД.



По време на срещата втората ракета на България се срещна с активността на Държавната организация за протекция на детето и с Националната телефонна линия за деца 116 111 на ДАЗД.

„ Много е значимо децата да знаят номер 116 111 на Държавната организация за протекция на детето, с цел да могат при нужда, да потърсят поддръжка и да бъдат изслушани когато и да е на денонощието ", съобщи Димитър Кузманов и акцентира, че персонално приема идеята информацията за полезността и функционалността на НТЛД 116 111 да стигне до допустимо повече деца и възрастни.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР