Председателят на БСП - София Иван Таков поиска от социалистите

...
Председателят на БСП - София Иван Таков поиска от социалистите
Коментари Харесай

Столичното БСП брани МОЧА

Председателят на Българска социалистическа партия - София Иван Таков изиска от социалистите в столицата да бъдат дейни в идната акция и да опишат на хората за лявата концепция. Това стана по време на общоградска среща на актива на Българска социалистическа партия с претендентите за народни представители от трите листи. Над 500 членове от всичките 24 организации на социалистите в София се събраха в Аула Максима на Университета по архитектура, строителство и геодезия (УАСГ), на която имаха опция да изкажат мнение или да зададат въпрос. Иван Таков показа екипа, с който той и членовете на предизборния щаб ще работят в София по време на акцията. Това са 24-те районни ръководители, които ще бъдат на терен, дружно с претендентите за народни представители.

" В идната акция ще поставим повече старания за работа с хората, ще се срещаме, ще приказваме, ще убеждаваме, сподели водачът на столичните социалисти. - В последните години на пандемия изоставихме тези работещи практики. Време е да си ги напомним ".

Иван Таков прикани всички в залата още от през днешния ден да стартират акцията и за локалните избори, които ще се проведат през есента. " Да работим мъдро и стимулирано, да покажем че Българска социалистическа партия не е партия от избори на избори, сподели още той. - Да работим за партията, за нейното и нашето бъдеще. Уверен съм в триумфа, в случай че работим дружно ".

Лидерът на Българска социалистическа партия - София се обърна към районните ръководители с думите: " Тук сме, не сме се отказали от Българска социалистическа партия. Виждаме с очите си, че партията е жива. Мога да ви обещая доста работа в идващите месеци. И да ви кажа, че е несравнимо възприятието на задоволство от добре свършената работа. Нямам свръхочаквания за 2-ри април. Но тази среща, откровеният ни диалог, са вяра и тласък. Надявам се за всички да е по този начин. Едно е несъмнено - каквито старания поставим, такива резултати ще дойдат. Бъдете виновни, тъй като всички ние разчитаме на вас. България има потребност от мощна Българска социалистическа партия ".

Иван Таков добави, че идната предизборна акция е опция за Българска социалистическа партия. " Тя е опция да свършим доста по-важна политическа работа и да съхраним партията. Защото, дано да сме почтени и да си кажем, че не чакаме фантастични резултати на тези избори, съобщи той. - В тази акция би трябвало да отидем при хората и да им кажем коя е Българска социалистическа партия през днешния ден и защо се бори. Да им разкажем за лявата концепция. Да убедим хората, че сме сериозна партия, която умее да пази обществените групи, които съставлява. Да им разбираем, че това, в което живеем, е див капитализъм. За някои той е добър, за мнозина е неприятен. И единствено с битка с корупцията няма да реализираме правдивост. Трябва най-малко да опитомим този капитализъм. Защото хората в България са доста по-важни от облагите на шепа милионери ".

Лидерът на Българска социалистическа партия - София прикани всички социалисти интензивно да се включат в събирането на подписи за запазването на Паметника на Съветската войска на мястото му в Княжеската градина. Всеки от присъстващите в залата получи форма за подписка, с цел да може да събира поддръжка от съкварталците си. " Фашизмът може да се върне под най-невинно прикритие, предизвести Иван Таков, цитирайки думите на Умберто Еко. - Наше обвързване е да го разкрием и да посочим с пръст всяко негово проявяване - всеки ден, във всяка част на света. С тази подписка слагаме началото на акцията за опазване на нашата история. Нека не забравяме, че антифашизмът е съществена част от историята на партията ни. Той е фундаментът, върху който тя стои към този момент над 130 години ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР