Председателят на БСП-София Иван Таков и членове на ръководството на

...
Председателят на БСП-София Иван Таков и членове на ръководството на
Коментари Харесай

В търсене на изход: БСП ще участва в среща на политическите групи в СОС утре

Председателят на БСП-София Иван Таков и членове на управлението на групата на локалната коалиция " Българска социалистическа партия за България " ще се включат в диалозите за търсене на решения за превъзмогване на рецесията в Столичния ощински съвет, се споделя в прессъобщение на групировката.

Срещата сред съветниците от политическите групи в СОС ще стартира в 10.00 часа в Столична община.

Вече трети месец локалният парламент в столицата е без ръководител. Утре СОС ще се събере, в София - няма утвърдени планови оферти, а крайният период за това е 16 януари (вторник).

На 25 януари общинските съветници ще създадат следващ опит да изберат ръководител. Ситуацията обаче остава патова, защото към този момент никоя от двете водещи групи - ПП-ДБ-СС и ГЕРБ-СДС не отстъпва от позицията си.

за болшинство без присъединяване на ГЕРБ не среща утвърждение. Междувременно съветниците от " Синя София " и Карлос Контрера от Вътрешна македонска революционна организация пък оферират СОС да си назначи краткотраен ръководител до приемането на бюджета на столицата (близо 2,5 милиарда лева.), което би трябвало да стане най-късно доникъде на февруари.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР