Председателят на БСП Корнелия Нинова коментира по повод предстоящото решение

...
Председателят на БСП Корнелия Нинова коментира по повод предстоящото решение
Коментари Харесай

Четките на Меркел и Макрон към Борисов ще ни струват транспортния бранш, скочи Нинова

Председателят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова разяснява във връзка идното решение на Европейския съюз за така наречен пакет " Мобилност ", че това е избор и за България дали ще защитим националния си интерес или още веднъж ще бъдем послушните , които ще се задоволим с едно " мон шери " или " скъпи Бойко ".

" Колко коства това " мон шери " - да заличиш цялостен транспортен отрасъл на една страна. Вчера, в Народното събрание нашите съперници споделиха: " Днес държавното управление и Бойко Борисов пишат историята ". Добре. Ако държавното управление и Бойко Борисов през днешния ден защитят българския народен интерес и спрат този дискриминационен и неправдив " пакет за подвижност ", аз ще съм първата, която ще го поздрави и ще му стисне ръката, само че се колебая ", акцентира Нинова по време на изявление пред Националната конференция на младежкото Българска социалистическа партия.

 Борисов упорства за анулация на мораториума върху градежа на АЕЦ
Борисов упорства за анулация на мораториума върху градежа на АЕЦ " Белене "

Мораториумът беше въведен през 2012 година точно от ГЕРБ

По думите ѝ, българското държавно управление е пропуснало времето , в което можеше да се обърне към румънското, гръцкото, полското, испанското и португалското държавни управления, да откри съидейници и да отстоява дела и то освен българска национална, а европейската идея за равни благоприятни условия.

Лидерката на социалистите е върнала аудиторията една година обратно. " Помните ли преди една година беше акцията за парламентарните избори. Тогава казахме: " Не желаеме да ни продавате второ качество храна, тъй като не сме второ качество народ в Европа ". Помните ли каква лавина опетняване се изля върху Българска социалистическа партия, по какъв начин бяхме наричани " антиевропейци ", " хора, които желаеме да извадим България от европейското ѝ бъдеще ". Цялата акция се концентрира върху това.

Помните ли преди една година, когато казахме: " Ние желаеме да сме равни на другите Европейски нации, не желаеме да сме задния двор на Европа ".

 Манолова желае ОЛАФ за двойния стандарт при храните
Манолова желае ОЛАФ за двойния стандарт при храните

Производител у нас пласира чай с 85% по-скъпо, в сравнение с в Австрия

Така скочиха десните, че даже доведоха господин Лопез от Европа да се изправи в акцията пред българския народ и да каже: " Не гласувайте за Българска социалистическа партия, тъй като Европа няма да ги поддържа ".

Вижте какво се случва след една година. Днес Европейска комисия приема наставления срещу двойните стандарти в храните. Днес всички европейски водачи, еврокомисари и министър председатели, на общи конгреси се събират, с цел да вземат решение по какъв начин да спрат двойния стандарт в храните. Българският и европейските омбудсмани заседават по този въпрос. Вижте през днешния ден по какъв начин се изричат европейските водачи за това дали да бъдем страни на две скорости и на три в Европа. Нашето изречение: " Не желаеме да бъдем задния двор на Европа и желаеме да сме равни с другите европейски нации ", през днешния ден придобива измерение " Не на Европа на две скорости ", добави тя.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР