Председателят на Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на

...
Председателят на Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на
Коментари Харесай

Бойко Борисов ще открие регионална академия на Младежката организация на ГЕРБ в Плевен

Председателят на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г ще открие районна академия на Младежи в Плевен, оповестиха от пресцентъра на партията. Регионалната академия ще стартира от 10:00 часа в парк-хотел „ Кайлъка ” в Плевен. В откриването с изявления ще се включат ръководителят на Народното събрание Росен Желязков, кметът на община Плевен Валентин Христов и ръководителят на Младежката организация на Георг Георгиев.

Сред главните тематики на районната академия ще са външната политика, българските финанси, европейските институции, локалната власт и младите в политиката. 

Във форума ще вземат присъединяване над 100 младежи от областите Плевен, Ловеч, Монтана, Враца и Видин. Обучението се провежда от Фондация „ Ханс Зайдел “ и Сдружение „ Граждани за европейско развиване на България “. Сред лекторите на форума ще бъдат общинският консултант в Столичния общински съвет (СОС) Димитър Вучев, зам.-областният шеф на област Плевен Николай Абрашев, зам.-областният шеф на София Стефан Арсов, олимпийският първенец по карате Ивет Горанова и други, оповестиха още от. 

На 3 декември предходната година Младежката организация на организира Национална зимна академия в Сливен. В събитието се включи и водачът на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, който съобщи, че младежите, които са бъдещите водачи и на които следва да остави основаната от него партия, би трябвало да знаят нейната история и да надграждат. На 3 декември означи 17 години от основаването си като Сдружение „ Граждани за европейско развиване на България “.

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР