Председателят на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева разкри

...
Председателят на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева разкри
Коментари Харесай

Илиана Раева: Надяваме се и в индивидуалното да имаме гимнастичка, която също да достигне най-големите върхове в спорта

Председателят на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева разкри в изявление за сътрудниците от Тribune.bg по какъв начин върви подготовката на новия отбор и новите попълнения в националния ни тим самостоятелно в края на тази изпълнени с доста страсти и достижения година.

" Готвим се доста интензивно, доста старателно. Първо има смяна на правилника в художествената гимнастика, който е напълно друг от предходния. Вече работим по него, приготвят се новите композиции както в самостоятелното, по този начин и в ансамбъла. Да, ние имаме нов отбор, само че ще имаме и сериозна смяна в самостоятелното. Освен Боряна Калейн и Татяна Воложанина, младите ни дами настъпват доста съществено. Доволна съм от това, че девойките и треньорите се оправят с новия устав.
 Браво! Българските лъвици в естетическата гимнастика завоюваха бронзов орден на Световното състезание
Браво! Българските лъвици в естетическата гимнастика завоюваха бронзов орден на Световното състезание

Състезанието се организира в Хелзинки

Мисля, че той ще бъде доста по-атрактивен, доста по-интересен, в сравнение с правилника до тази година, въпреки това ще бъде доста по-труден, ще бъде тежък за състезателките. Но знаем, че в професионалния спорт е по този начин. Няма лек професионален спорт. За сметка на това, отново дублирам, ще бъде доста по-красиво за окото, за наслада на феновете на художествената гимнастика.

Продължаваме да работим, както сме работили постоянно до момента - с доста отговорност, с доста обич, с доста сърце, с доста отдаденост и с високите цели, които си слагаме на всяко едно съревнование. Надяваме се и в самостоятелното да имаме гимнастичка, която също да доближи най-големите върхове в спорта - златен олимпийски орден и международни трофеи, и доста съществено и интензивно работим по този въпрос, както и с новия отбор, несъмнено. Мога да споделя, че той е формиран от едни прелестни девойки, извънредно надарени, които съм сигурна, че ще изненадат доста прелестно и ще зарадват нашите многочислени почитатели ".
 Катрин Тасева: Не беше толкоз мъчно да спра със спорта
Катрин Тасева: Не беше толкоз мъчно да спра със спорта

" Извървях дълъг път "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР