Председателят на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева благодари

...
Председателят на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева благодари
Коментари Харесай

Илиана Раева развълнувана отговори на Борисов: Благодаря Ви, че бяхте един от първите, който ми прати СМС за...

Председателят на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева благодари сърдечно на премиера Бойко Борисов, който насочи благи думи и похвали за нея, Мария Петрова и всички грации и треньори след края на Световното състезание в София, написа Блиц.

България завърши присъединяване си на конкуренцията с цялостен комплект медали. Ансамбълът завоюва злато във финала на пет обръча и бронз в многобоя, както и олимпийска квота за Токио 2020. Среброто донесоха индивидуалистките Катрин Тасева, Невяна Владинова и Боряна Калейн в отборната конкуренция.

Раева употребява профила си в една от обществените мрежи, където написа: 

" Благодаря на господин Бойко Борисов за голямата поддръжка! За това, че одобри нашия президент Мори Ватанабе! За това, че беше един от първите, който ми изпрати СМС да ме поздрави за златния орден! За това, че почете покана ми и пристигна да поздрави на заключителната вечеря всички участници в международното състезание! Това е голямо самопризнание за нашия труд и достижение! Подкрепата на държавното управление и персоналната негова поддръжка мощно впечатлиха ръководителите на международната ни централа по гимнастика FIG, както всички присъстващи от целия свят!

Благодаря от сърце за поддръжката през последните 10 години и засвидетелстваното почитание към българската художествена гимнастика! “.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР