Председателят на Българска федерация по плувни спортове Георги Аврамчев даде

...
Председателят на Българска федерация по плувни спортове Георги Аврамчев даде
Коментари Харесай

Георги Аврамчев пред Sportal.bg: Очаквам два български плувни финала в Токио

Председателят на Българска федерация по плувни спортове Георги Аврамчев даде извънредно изявление за Sportal.bg , в което разкри какво е положението на Антъни Иванов, който се лекува от COVID-19 в болница, кой играч е отхвърлен от националния тим за неспазване на режима, какви са упованията за представянето на родните плувци на Олимпийските игри в Токио следващата година, по какъв начин върви подготовката на по-младите. В изявлението бяха наранени още доста значими и забавни тематики, свързани със " синия " спорт.
 @@@
" Състоянието на Антъни Иванов е доста положително - за жалост му беше изработен още веднъж тест за ковид и отново е позитивен, още не е изчистил вируса. Иначе е в доста положително положение - чакаме просто да покаже негативен тест, с цел да може да бъде освободен от болничното заведение и да се възвърне още малко.
 Пресконференция на БФ Плувни спортове преди идния Балкански шампионат @@@
Според мнението на лекарите и неговото персонално мнение той се усеща доста добре. Вирусът ще го върнe малко обратно, само че той е твърдоглав. Беше направил доста добра подготовка. Надявам се това да не му се отрази доста неприятно - просто получи една насилствена почивка”, съобщи Аврамчев пред Sportal.bg .
 Лагер на националите по плуване @@@

Той добави също по този начин, че Любомир Епитропов, който беше в една стая с Антъни Иванов в хотел " Диана ", е възобновил тренировки в петък и през днешния ден ще се причисли още веднъж към националите на басейн " Диана ".
 Лагер на националите по плуване @@@
Аврамчев е оптимист за квотите, които ще завоюват родните плувци за Игрите в Токио: " Колкото и нескромно да звучи, сме си сложили за цел още четири квоти. Епидемията ни изненада, освен нас, а и всички спортисти по света. Но аз се надявам още на републиканското в края на август да имаме още два " А " норматива.
 Тренировка на националите по плуване преди Европейското в Глазгоу @@@
Още преди две години, когато защитавахме нашите олимпийски проекти в Министерството на спорта, казахме, че чакаме четири " А " норматива за Токио. В момента мисля, че даже може да станат 5-6. Силно се надявам и имам вяра, че ще имаме два финала, което за плуването ще е извънреден триумф. Очакванията са свързани с Антъни Иванов и Йосиф Миладинов.

Очаквам изненада и от дамите. На 200 метра да вземем за пример. Идва и нова вълна млади състезатели изпод, при които е мъчно да приказваме за " А " край, само че " Б " край е изпълним. "

Цялото изявление с Георги Аврамчев може да намерите във видеото!
Колаж: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР