Председателят на АБВ Константин Проданов иска да се оттегли от

...
Председателят на АБВ Константин Проданов иска да се оттегли от
Коментари Харесай

Константин Проданов иска да се оттегли като лидер на АБВ

Председателят на АБВ Константин Проданов желае да се отдръпна от лидерската позиция . Той съобщи, че няма още веднъж да се кандидатира за поста. Според него събитията постановат по-агресивна политика от страна на политическото придвижване.

Проданов вижда като проблем това, че освен в България, а и по света става известен модел на възходяща експанзия , поляризацията в политиката, търсене на известност посредством налагане на скандал като процедура.

" АБВ няма да слезе на това равнище, ние ще останем гласа на разсъдъка на фона на общия вик ! Въпреки това явно е, че събитията постановат нова тактичност на бойното поле, в каквото се трансформира политиката край нас ", безапелационен е Проданов.

 АБВ се разгласи за обединен напредничав фронт Обновена
АБВ се разгласи за обединен напредничав фронт

За унищожаване на икономическия плосък налог за физически лица

Партията обаче няма да гледа безучастно, стана ясно от думите му . " Стига сме обръщали и другата страна! Необходим е нов жанр на държание, по-радикално, по-настъпателно, с акцент повече върху политическото и националното говорене, по-достъпно , излизане отвън рамките на тесните идеологически и експертни послания. Поведение, способно да отбива ударите под кръста. По време на военни дейности всеки един боец би трябвало да бъде употребен там, където има най-голямо КПД , с цел да бъде доведена битката до триумфален край. От картечаря не става добър летец, а танкистът не може да се превъплъти в телеграфист ", изясни водачът на АБВ.

По думите му отчетно-изборния конгрес на АБВ и изтичащите мандати на управителните органи на партията дават отлична опция за пренареждане и възобновяване на управническия екип , в това число на равнище ръководител.

" Аз заявявам, че няма да слагам кандидатурата си за ръководител за идващ мандат , само че оставам разполагаем като член на националния съвет, в случай че бъда определен. Вярвам, че това ще даде опция на АБВ да образува лидерски екип, който да бъде съответен на променената политическа действителност и предстоящите провокации , а всеки един от нас да влезе в това качество, в което ще е най-полезен и на партията, и на България ", сподели в умозаключение Проданов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР