Предприемчиви руснаци са започнали да продават във федерацията „дечипизатори” –

...
Предприемчиви руснаци са започнали да продават във федерацията „дечипизатори” –
Коментари Харесай

В Русия продават „дечипизатори” на ваксинирани

Предприемчиви руснаци са почнали да продават във федерацията „ дечипизатори” – устройства, които да отстранен „ вградените чипове” при имунизация против ковид.

Георгий Костюк, основен доктор в Психиатричната клинична болница в Москва, описа пред РБК за лъжливата скица. Той съобщи, че измамници създали малко устройство за еднократна приложимост, което би трябвало да бъде прикрепено към мястото на инжектиране на имунизацията.

Мошениците уверявали последователите на тайните теории, че тези „ дечипизатори” ще унищожат всички чипове, които са им били инжектирани с имунизацията против ковид. Руският психиатър твърди, че историите за микрочипове са глупави и странни. До момента едвам 39% от руснаците са се ваксинирали с две дози против ковид.

Налудничавите тайни теории за чипирането са изключително известни в страни като Русия и България, в които процентът на имунизирани е невисок, само че за сметка на това броят на смъртните случаи е голям. „ Дечипизатори” са били продавани на руснаци, които са се ваксинирали, с цел да не изгубят си, или да отидат на отмора. Само преди дни в България умря 27-годишен мъж, който признал на лекарите, че е с подправен документ.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР