Предприемаческа среща ще даде възможност на пловдивчани да обменят опит

...
Предприемаческа среща ще даде възможност на пловдивчани да обменят опит
Коментари Харесай

Предприемачи обменят опит на среща в Пловдив

Предприемаческа среща ще даде опция на пловдивчани да обменят опит и да намерят решение на бизнес проблемите си, като част от програмата на Пловдив – Европейска столица на културата 2019. В 18:30 часа през днешния ден в " Limacon Event Center “ участниците ще обсъдят въпросите, с които се срещат всекидневно в работата си. Заедно те ще потърсят решения за тези действителни обстановки. Събитието е част от плана " Пре-създай Пловдив “ и цели да избяга от стереотипните лекции и презентации за триумфа, които са се наложили като модел на образование в бизнес сферата.

Срещата е втора подред и цели да търси отговорите значими въпроси посредством продан на познания и умения сред хора в сходни обстановки. Тя е ориентирана към всеки, който се вълнува от тематиката за личен бизнес или начинание в Пловдив и търси новаторски подходи за работа и ръководство. По време на разискването ще се употребява известния способ " Pro-Action Cafe “, посредством който всички участници дружно работят върху решаването на проблем.

Проектът “Пре-създай Пловдив " преглежда предприемачеството като катализатор на положителна смяна в общността. Това е платформа за поощряване на предприемаческо мислене посредством практическо образование, полемики и семинари.

През есента на 2018 година и през цялата 2019 година планът предвижда  стратегия от на практика работилници, презентации и семинари с присъединяване на български и задгранични лектори и специалисти.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР