Предприемач създаде клуб за запознанства, за да помогне на изключителни“

...
Предприемач създаде клуб за запознанства, за да помогне на изключителни“
Коментари Харесай

„Грозен и необразован“ азиатец краде жените на Европа, за да ги предлага на ергени от Далечния изток

Предприемач сътвори клуб за запознанства, с цел да помогне на „ изключителни “ ергени от Далечния изток да си намерят дами украинки на по този начин наречените „ бързи срещи “, които се провеждат всеки месец. Роденият в Китай, само че разрастващ бизнес в Харков, Мей Аиси, на 35 години, стана интернет сензация в родината си, откакто показа фотоси на украинската си брачна половинка Дария Мей в обществените медии. „ Китайците не могат да повярват, че подобен противен и некултурен човек може да има такава прелестна брачна половинка “, споделя Мей, който се мести в Украйна през 2001 година в търсенето на нов живот, откакто се провалил на изпитите за влизане в университет.

Бизнесменът всеки ден разгласява постове за жена си и щерка им, Алиса Мей, които са го създали интернет сензация.

Съпругата на Мей, 23-годишната Дария, е оперна певица и е с 12 години по-млада от него. Тя е висока, съветска и е типична хубавица в очите на китайците.

Мей сподели пред „ Мейл Онлайн “, че е решил да сътвори клуба Ulove, откакто доста мъже в Китай са почнали да го питат по какъв начин да си намерят жена, красива като неговата. До тогава той към този момент е имал компания, която се занимава с търговия, както и фабрика за бронз в Украйна.

„ В съпоставяне с украинците, китайските мъже са по-добри съпрузи “, споделя Мей, който назовава Украйна „ страната на хубавиците “.
Трябва да се означи, че високите упования на сънародниците на Мей идват и на огромна цена. Като за начало ергените с дълбоки джобове би трябвало да се изръсят 11 000 английски лири за годишна такса или 34 000 английски лири за ВИП статут, а по-късно да харчат по 8 000 английски лири за всяка „ бърза среща “, която се организира в клуб в Харков.
Мей също признава, че доста младежи са фрашкани с пари, само че нямат усет и не знаят по какъв начин да ухажват дамите.

Превод и редакция: БЛИЦ



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР