Предполагам вече сте чували, че хората не напускат работа, а

...
Предполагам вече сте чували, че хората не напускат работа, а
Коментари Харесай

Най-горе, на върха на пирамидата от умения

Предполагам към този момент сте чували, че „ хората не напущат работа, а напущат мениджърите си “. За да запазят най-талантливите си чиновници, фирмите се нуждаят от хора, които могат дейно да въодушевяват и управляват другите. Всъщност описът с най-търсените умения на LinkedIn за 2023 година слага ръководството на върха на пирамидата.

„ Ролята на мениджъра е в действителност значима, тъй като мениджърите са лицето на компанията в всекидневието “, споделя Андрю Маккаскил, кариерен специалист за LinkedIn. „ Вашият управител е метода, по който виждате компанията и по който управлявате връзките си с компанията. Това е една от тези функции, в които човек би трябвало непрестанно да усъвършенства уменията си, да се учи и развива “, прибавя той.

Проучването на McKinsey „ Great Attrition 2022: откри, че безгрижните и невдъхновяващи доверие водачи са Топ 3 на аргументите, заради които чиновниците вземат решението да изоставен работа, споделя Емили Фийлд, съавтор на „ The Power to the Middle: Why Managers Hold the Keys to Future of Work “ и сътрудник в офиса на McKinsey в Сиатъл.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР