Предполагаемият двойник на Владимир Путин е дърводелец от четвърта категория

...
Предполагаемият двойник на Владимир Путин е дърводелец от четвърта категория
Коментари Харесай

Двойник на Путин е дърводелец от Беларус, оцелял е след опит за отравяне

Предполагаемият двойник на Владимир Путин е " дърводелец от четвърта категория " от Беларус, за който се твърди, че е оживял при опит за ликвидиране.

Днес Евгений Василиевич беше разпознат като " главен двойник " на съветския президент, защото се твърди, че е бил токсичен с " токсични субстанции ". Той " развил обриви по кожата на горните и долните крака и на шията, които лекарите в началото приели за алергия ", твърди през днешния ден съветският акаунт в Telegram General SVR, без да дава доказателства.

Каналът, прочут с дръзките си изказвания за здравето на Путин, е измежду няколкото източника, които настояват, че един или повече двойници на Путин постоянно се употребяват като дубльори на 71-годишния съветски президент - доктрина, подкрепена от украинското военно разузнаване.

Според съветски политически анализатор Василевич също по този начин е бил " дърводелец от четвърта категория " от Беларус. Д-р Валерий Соловей, някогашен учител в московска академия за образование на шпиони и дипломати, твърди, че Василевич даже е бил в ролята на водещ на новогодишната тирада на Путин.

През октомври 2023 година доктор Соловей, считан от критиците за теоретик на конспирацията, скандално съобщи, че съветският президент е умрял и е бил сменен от двойници, които в последна сметка са били следени от някогашния разузнавач на съветската работа за сигурност ФСБ.

Лекарите са давали на хипотетичния двойник Василиевич медикаменти, само че " когато резултатите от тестванията станали известни, те незабавно се свързали с " шефа на Съвета за сигурност Николай Патрушев, твърди каналът General SVR.

Photos emerge of what some in Russia say is evidence of Putin`s body double
— Huguenot (@HughBramlett)

" Животът на резервата не е бил в заплаха - евентуално дозата е била прекомерно дребна. Сега се пробват да схванат по какъв начин токсичното вещество е попаднало в тялото на двойника ", се написа в канала.

Твърди се, че службите за сигурност ФСБ и ФСО са почнали следствие по съмнение за нападение, твърди каналът.

General SVR твърди, че разполага с вътрешни знания за Кремъл, като в същото време не дава твърди доказателства и е възприемана от мнозина като източник на тайни теории.

Анонимният акаунт се появява през 2020 година, преди нахлуването в Украйна, като твърди, че се ръководи от някогашни и сегашни членове на съветски публични органи. Оттогава той прави редица неоснователни и недоказани изказвания за Путин и неговата администрация. 

Известен е фактът, че акаунтът провокира рядко обществено изясняване от страна на Кремъл, откакто предходната година съобщи, че Путин е паднал по стълби и се е изцапал.

" Това е изцяло погрешно ", съобщи представител пред Newsweek.

Миналата година General SVR също по този начин твърдеше, че Путин ще съобщи властта на някогашен началник на ФСБ, с цел да се подложи на интервенция от рак. По-късно Кремъл отхвърли Путин да е умрял от рак, като съобщи, че изказванията към здравословното му положение са " неуместни ".

Д-р Валерий Соловей, жигосан от Русия като " задграничен сътрудник ", също направи няколко смели изказвания за здравословното положение на Путин. В последното си видео някогашният професор допусна, че двойникът дърводелец е бил подготвен от московските секрети служби да играе ролята на Путин.

" Тези от вас, скъпи другари, които видяха по този начин нареченото новогодишно одобрение на по този начин наречения съветски президент, евентуално са забелязали, че то беше доста малко - сподели доктор Соловей. То беше не просто доста малко, то беше едно от най-кратките в историята на Путиновите [новогодишни послания]... Защо беше едно от най-кратките? Отговорът е явен. За да не гледате и да не слушате. Да не гледаш външния тип и да не слушаш гласа на индивида. Този човек, двойникът на Путин, се споделя Евгений Василиевич. Той идва от Беларус. Родом от Беларус. Евгений Василиевич. Да, дърводелец от четвърта категория. Това е истината ", казва Д-р Валерий Соловей.

Той не показва фамилното име на хипотетичния лъжец, а го назовава с хипотетичното му първо име Евгений и бащино или второ име Василевич. 

От предходната година се приказва за двойник на име " Василевич ", откакто висшият съветски църковен глава патриарх Кирил, глава на православната черква, се обърка, като се обърна към Путин по време на среща с " Ваше превъзходителство, многоуважаеми Владимир Василевич ", преди да се поправи и да назова вярно президента Владимир Владимирович.

По това време, през юли, доктор Соловей съобщи, че Кирил е знаел за Путин и неговите двойници. Той съобщи пред " Живой Гвоздь ", канал в YouTube, че Василевич " е бащиното име на двойника " и че Кирил " знае бащиното име на двойника ".

Украинската работа за военно разузнаване също съобщи тази седмица, че Кремъл разполага с най-малко трима двойници на Путин. Говорителят на украинската работа за военно разузнаване HUR Андрий Юсов съобщи тази седмица: " Тази информация [за това, че Владимир Путин употребява дубльори] се удостоверява от доста източници... Тя към този момент не е някаква вест или нещо, което би трябвало да се потвърждава в света... Технологията на двойниците е била употребена преди и се употребява в този момент, по-специално от Владимир Путин или неговото обграждане, хора, които въздействат на обстановката в Кремъл. "

Някои споделят, че двойниците се употребяват, тъй като Путин е тежко болен или се крие в бункер заради параноя за сигурността си, или се разполагат от обкръжението му, тъй като диктаторът е мъртъв.

Други допускат, че новогодишното предаване е било облик на Путин, основан от изкуствен интелект, написа vesti.bg. Според наблюдаващите вратът на съветския президент е изглеждал асинхронен с тялото му, като че ли главата му е била наложена за телевизионната тирада.

Професорът от дълго време твърдеше, че същинският Путин е тежко болен от рак, а през октомври сподели на почитателите си, че Путин е починал, с цел да бъде сменен от двойници. Той съобщи, че кръгът от двойници е проведен от 72-годишния Николай Патрушев, някогашен основен разузнавач във ФСБ.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР