Предполагаем тайник с оръжие на Хамас беше открит в България,

...
Предполагаем тайник с оръжие на Хамас беше открит в България,
Коментари Харесай

Проф. Владимир Чуков: Вчерашният телефонен разговор между Джо Байдън и Нетаняху е бил изключително неприятен и труден

Предполагаем тайник с оръжие на Хамас беше открит в България, твърди немското издание " Шпигел ". Снимки на револвери и пълнители са били открити в мобилния телефон на един от общо четирима задържани в Берлин и Ротердам през декември по съмнения за връзки с Хамас. Цифрови данни в фотосите са отвели проверяващите до Южна България, където оръжията са били заровени в плик под дърво. Българската полиция е конфискувала арсенала, показва " Шпигел ".

През годините постоянно е имало доста спецакции на ДАНС и прокуратурата в Южна България- явно там има някакви хора, които са склонни да вземат участие в мрежа за сходен тип организации. България, бидейки сред Германия и Турция, някои хора се изкушават, поради материални бонуси, да бъдат поощрени. Това съобщи арабистът проф. Владимир Чуков в Българска национална телевизия " Денят стартира " " и добави, че: Това е една ръждясала гилза, паднала в нашия двор от автомат, изстрелян от Германия, само че борбата е в Близкия Изток. Той описа и за телефонния диалог сред Джо Байдън и Нетаняху по отношение на удара по филантропичен ескорт със 7 починали американски хуманитари.

Вчерашният 30-минутен телефонен диалог сред Джо Байдън и Нетаняху, медиите го описаха като извънредно противен и сложен. Джо Байдън е сложил въпросът: Или вие си измененията политиката, или ние ще я променим, изясни още той.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР