Предполагаем бомбен взрив по време на християнска молитвена среща в

...
Предполагаем бомбен взрив по време на християнска молитвена среща в
Коментари Харесай

Взрив по време на молитва: Атентат срещу християнска секта в Индия

Предполагаем бомбен гърмеж по време на християнска молитвена среща в южния индийски щат Керала умъртви един човек и рани 36 други, заяви полицията в неделя. „ Около 9:40 имаше детонация в Международния конгресен център Замра, при която един човек почина, а 36 бяха ранени и са настанени в лечебни заведения “, сподели шефътн на полицията в щата Дарвеш Сахеб пред кореспонденти.

Poor independent won't talk of the
State going muslim way.
— @BS207 (@BS207BS)
„ Ще разберем кой стои зад това и ще предприемем строги дейности... предварителното следствие демонстрира, че е било гърмеж на самоделно взривно устройство. “

Над 2000 души участваха на тридневно молитвено заседание на „ Свидетелите на Йехова “ в конгресен център в Каламасери покрай пристанищния град Кочи, когато гърмежът раздра тълпата. „ Проучваме всички версии и ще разберем кой стои зад това “, добави Сахеб.

Информационната организация Press Trust of India заяви за минимум три " детонации ". Около два % от 1,4-милиардното население на Индия са християни според последното броене.

Indian police say suspected bomb blast kills one person at Christian prayer meeting
— Citizen TV Kenya (@citizentvkenya)
„ Свидетелите на Йехова “ са членове на основано в Съединени американски щати християнско евангелско придвижване, които са най-известни с това, че чукат на вратите по целия свят, с библията в ръка, пробвайки се да извърнат хората към своите вярвания . Движението, което проповядва ненасилие и е политически неутрално, е преследвано от епохи. Това е хилядолетна религия, съгласно която краят на света е близо и Божието царство скоро ще ръководи земята.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР