Предоставянето на гаранция от 175 милиона долара на Доналд Тръмп,

...
Предоставянето на гаранция от 175 милиона долара на Доналд Тръмп,
Коментари Харесай

Кой внесе облигации на Тръмп за 175 милиона долара? Милиардер от рискови заеми за автомобили, който се сблъска с регулаторите

Предоставянето на гаранция от 175 милиона $ на Доналд Тръмп, когато други застрахователи не биха го създали, е нормална работа за калифорнийския финансист Дон Ханки. Като ръководител на основаната в Лос Анджелис Hankey Group of Companies, която включва осигурител, ипотечен заемодател за коли и компания за вложения в търговски недвижими парцели, Ханки е натрупал положение, отпускайки заеми на кредитополучатели, които други финансови компании заобикалят.

Помощта на Ханки за Тръмп изведе малко известния милиардер в светлината на прожекторите. Но през последните години няколко от интервенциите на неговите компании привлякоха вниманието на Министерството на правораздаването на Съединени американски щати, Бюрото за финансова отбрана на потребителите и Министерството на застраховането на Калифорния. От 2015 година насам регулаторите са подхванали дейности против фирмите на Hankey четири пъти, демонстрират обществени записи.

През 2017 година да вземем за пример Министерството на правосъдието по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР