Предметите са от любимия дом на Фреди Меркюри - Гардън

...
Предметите са от любимия дом на Фреди Меркюри - Гардън
Коментари Харесай

Предмети, принадлежали на Фреди Меркюри отиват на търг frognews.bg

Предметите са от обичания дом на Фреди Меркюри - Гардън Лодж - в Кенсингтън, Западен Лондон.

 

Реплика на короната на крал Едуард е всред най-високо оценените движимости. Известното покривало от изкуствена кожа, алено кадифе и кристали на Фреди Меркюри, основано от неговата другарка, дизайнерката Даяна Моузли, също ще бъде включено в изложбата и аукциона.

 

Наметалото и короната са носени от артиста по време на концерти като " Лайв Ейд " през 1985 година, както и при осъществяването на " God Save The Queen " по време на последното турне на групата през 1986 година

 

Анализатори считат, че цената на короната и наметалото ще скочи до 80 000 английски лири.

 

Феновете на " Куин " ще могат да се насладят и на непоказван до момента ръкопис на текста на " We Are The Champions " - една от най-известните песни на " Куин ". Ръкописът е на 9 страници, а предстоящата цена е сред 200 000 и 300 000 английски лири.

 

Текстът на " Killer Queen ", основно за групата парче - също се предлага за продажба и се прави оценка на 70 000 английски лири.

 

Церемониалното военно сако на Фреди Меркюри, основано за артиста във връзка 39-ия му рожден ден и мил празненството в Мюнхен през 1985 година, се прави оценка сред 10 и 15 хил английски лири.

 

Изложбата и аукционът са проведени от " Сотбис ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР